Eija Salmi
040 560 0027
eija.salmi@isannointilieksa.fi

etusivu isännöitsijä yhteystiedot asiakirjat/lomakkeet

Eija Salmi
Kesän kynnyksellä 2009 sain mukavan uutisen Pielisen OP-Kiinteistökeskukselta: minut oli valittu Kiinteistökeskuksen isännöintipuolelle kiinteistösihteeriksi. Pian työt aloitettuani iski myös koulutuskipinä ja hakeuduin opiskelemaan Isännöin ammattitutkintoa Iisalmen ammattiopistoon. Isännöitsijän ammattitutkintoni IAT valmistui keväällä 2011. Koulutus piti sisällään mm. asunto-osakeyhtiön hallinnon ja talouden hoitamisen sekä taloyhtiön teknisestä elinkaaresta huolehtimisen. IAT-koulutuksen aikana toimenkuvani Kiinteistökeskuksella muuttui kiinteistösihteerin tehtävistä isännöitsijän toimeen vuonna 2010.

Isännöitsijän ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen huomasin kuitenkin, että niinhän siinä oli käynyt: kun opiskelulle oli antanut pikkusormen, se vei koko käden. Syksyllä 2011 aloitin teknisen isännöitsijän tutkinnon ITS-TEK suorittamisen. Koulutus piti sisällään mm. teknisen isännöitsijän työkentän ja vastuiden hallinnan. ITS-TEK tutkinnon valmistuttuani vuorossa oli isännöitsijän tutkinto ITS, jonka suoritin 2014. Koulutus täydensi IAT:n oppeja. Kävimme läpi isännöinnin lainsäädäntöä ja sopimusasioita. ITS:n projektityön aiheena oli Pielisen Op-Kiinteistökeskuksen isännöintiosaston kehittäminen.

Taloyhtiön isännöitsijänä pyrin pitämään hyvää huolta rakennusten kunnosta ja viihtyvyydestä. Tarjoan vaivatonta, lähellä olevaa palvelua.

© 2015 Eija Salmi | WebDesign Laura Hiltunen | Kuvat Maria Hiltunen
Kaikki oikeudet pidätetään - All Rights Reserved